partnerji naslovna

Mindray

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju razvoja in proizvodnje medicinske opreme ima kitajsko podjetje Mindray izredno bazo izkušenj, ki jih uporablja za izdelavo zanesljivih medicinskih sistemov, prilagojenih potrebam strank.
Podjetje Mindray prisega na kvaliteto svojih izdelkov in je bilo eno prvih podjetij na Kitajskem, ki je pridobilo TÜV ISO9001/13455 certifikat, CE oznako in dovoljenje FDA, ter največje izvozno usmerjeno podjetje, ki deluje na področju medicine.

Hematološki analizatorji Mindray
Hematološki analizatorji so visoko integrirani in popolnoma avtomatizirani sistemi za teste klinične hematologije.  Izjemno majhne količine reagentov (13 μl do 180 μl) omogočajo tudi izjemno nizke stroške obratovanja. Za analizo potrebuje majhno količino krvi, zato jih lahko uporabimo v pediatriji in v drugih primerih, kjer je količina vzorca omejena. Uporabniku prijazna programska oprema zagotavlja resnično učinkovitost pri delu.

Biokemični analizatorji Mindray
Avtomatski analizatorji BS-120, BS-200, BS-200E, BS-380, BS-400 in BS-800 so visoko integrirani in popolnoma avtomatizirani sistemi za teste klinične biokemije, elektrolitov in specifičnih proteinov. Izjemno majhne količine vzorcev in reagentov (2 μl do 45 μl) omogočajo izjemno nizke stroške obratovanja. Avtomatično redčenje reagentov in vzorcev omogoča minimalno poseganje in preprosto upravljanje. Uporabniku prijazna programska oprema zagotavlja resnično učinkovitost pri delu.